Pages

The Balm | Mary-Lou Manizer | Swatches

Thursday, July 23, 2015


Hiii everyone! Today i'm here with you with The Balm's Mary Lou Manizer, an excellent highlighter. Keep reading for meet the blonde...

Herkese merhaba! Bugün The Balm'ın Mary Lou Manizer'ı, mükemmel bir aydınlatıcıyla karşınızdayım. Bu sarışını tanımak için okumaya devam edin...




 Firstly, you can use Mary Lou Manizer not only highlighter, but also as an eyeshadow. It has yellow undertoned champagne color, so beautiful so good for all skin tones. But if i had dark skin, i'd prefer Betty Lou Manizer. It's performance is amazing! Stays on face like 5-6 hours with not fading. And texture of her is smooth, really soft, blends so well.

Öncelikle, Mary Lou Manizer'ı sadece aydınlatıcı olarak değil aynı zamanda far olarakta kullanabilirsiniz. Sarı alt tonlu bir şampanya rengine sahip, tüm cilt tonlarında güzel duracağına eminim. Ama eğer koyu bir ten rengim olsaydı kesinlikle Betty Lou Manizer'ı tercih ederdim. Performansı bir harika! Yüzümde 5-6 saat hiç bozulmadan, dağılmadan kaldı. Ve dokusu yumuşacık, çok kolay dağılıyor.


It comes with a big and also useful mirror. You can keep it with you, in your bag. I love using Mary Lou Manizer as brow bone highlighter, inner corner highlighter and cheekbone highlighter. And lastly, if you want to apply it properly use a fan brush. Then it'll look really natural.

İçinde büyük ve kullanışlı bir aynayla geliyor. Yanınızda, çantanızda taşıyabilirsiniz. Ben Mary Lou Manizer'ı kaş altı aydınlatıcısı, göz içi aydınlatıcısı ve elmacık kemiği aydınlatıcısı olarak kullanmayı seviyorum. Ve son olarak, eğer düzgünce uygulamak isterseniz bir yelpaze fırça kullanın. O zaman gerçekten doğal duracaktır.


No comments :

Post a Comment